Veľmi sa tešíme, že ste navštívili našu novú webovú stránku a veríme, že sa vám páči. Po rokoch sme sa rozlúčili s pôvodnou webstránkou Poštovej banky a mohli sme vám priniesť novú, vylepšenú verziu. Zamerali sme sa na prehľadné usporiadanie, novší dizajn či novú prihlasovaciu stránku do Internet bankingu.

S radosťou vám predstavujeme základné informácie o našej novej webovej stránke a novinky:

 

Prehľadný obsah

Naším cieľom je poskytnúť vám, našim klientom, prehľadnú a jednoduchú webovú stránku, na ktorej sa viete ľahko a rýchlo orientovať. Napomáha tomu aj jednotná štruktúra produktových podstránok či jednotný dizajn.

 

Prispôsobenie webu mobilným zariadeniam je samozrejmosťou

Či už novú webovú stránku otvoríte na svojom telefóne alebo tablete, môžete naplno využívať všetky funkcie, ktoré sú dostupné používateľom počítačov.

 

Nový dizajn

Pri tvorbe novej webstránky sme použili jednoduchú grafiku, naše firemné farby a minimalistické prvky. Stránka tak bude pôsobiť vizuálne príjemnejšie.

Tešiť sa môžete aj na nový blog, kde sa dočítate zaujímavé a dôležité informácie nielen z bankového prostredia. Tie si môžete prečítať aj prostredníctvom Smart noviniek, ktoré našim klientom pravidelne posielame e-mailom.

 

Nová prihlasovacia stránka do Internet bankingu

Prihlasovacia stránka do Internet bankingu Poštovej banky má taktiež upravený dizajn. Pozrite si porovnanie súčasnej prihlasovacej stránky a novej.

 

Ako vyzerala pôvodná prihlasovacia stránka do Internet bankingu:

 

 ib_old_image

 

Ako vyzerá nová aktuálna prihlasovacia stránka do Internet bankingu Poštovej banky:

 

ib_new_image

 

Dôležitá je aj bezpečnosť

Aby ste si mohli našu novú webovú stránku čítať pohodlne a najmä v bezpečí, prinášame niekoľko dôležitých tipov k internetovej bezpečnosti. Adresa webovej stránky Poštovej banky ostáva nezmenená https://www.postovabanka.sk/ a prihlasovacia stránka do Internet bankingu Poštovej banky začína vždy adresou https://moja.postovabanka.sk.

 

link_image

 

Nezabudnite, že vždy je nutné skontrolovať si, či je stránka zabezpečená. Znakom zabezpečeného spojenia je webová adresa začínajúca na https:// a symbol visiaceho zámku.

 

secure_link_image

 

 

TIP:

Ak potrebujete zistiť, či je webová stránka bezpečná, môžete využiť online URL skener od VirusTotal.

V prípade, že sa prihlasujete do Internet bankingu, urobte tak vždy cez oficiálnu stránku Poštovej banky a nikdy sa do svojho Internet bankingu neprihlasujte počas používania verejnej Wi-Fi siete. Do verejnej siete sa vie spolu s vami prihlásiť aj hacker a môže tak šikovne získať rôzne vaše prístupové údaje.

Rovnako nikdy neklikajte v emailoch či SMS správach na linky s odkazom na Internet banking či na iné odkazy, ktoré vyzerajú podozrivo či nedôveryhodne. Takúto komunikáciu si vždy radšej overte u danej spoločnosti.

Veríme, že vás naša nová webová stránka oslovila a nájdete v nej všetky potrebné informácie.