V septembri sme pre vás otvorili až 4 nové pobočky v Kežmarku na ulici MUDr. Alexandra, v Považskej Bystrici v OC M Park, v Hlohovci v OC Viktoria a v bratislavskej Eurovea. Súčasťou každej pobočky je aj bankomat. Už na viac ako 1 400 obchodných miestach vám založíme účet, požičiame na krajšiu kúpeľňu či nové bývanie.

V poradí už 51. pobočka v bratislavskom nákupnom centre Eurovea je vám k dispozícii od pondelka 3. 8. 2020 na adrese Pribinova 8 v obchodnom centre Eurovea. Ide o 4. prevádzku v nákupnom centre, kde sme vám k dispozícii aj počas víkendov.

Najnovšiu pobočku môžete navštíviť v pondelok – nedeľu od 10.00 do 20.00 hod. a nájdete ju na  1. poschodí nákupného centra.

Namiesto klasickej čakacej zóny si v nových pobočkách môžete aspoň na chvíľu oddýchnuť v našich „obývačkách“, kde sme pre vás pripravili pohodlné sedačky a kreslá. Kým sa vám kolegovia budú venovať,  čas si skrátite nabitím svojho mobilu na konferenčnom stolíku, prípadne nám môžete nechať odkaz či spätnú väzbu na popisovateľnej stene. A chystáme toho pre vás oveľa viac!

Papierové letáky a plagáty sme vymenili za veľkoplošné obrazovky na stene a LED panely, pretože nechceme plytvať papierom a šetríme životné prostredie. Veríme, že sa u nás budete cítiť pohodlne a užijete si aj priateľskú atmosféru.