Každý máme v živote sny, túžby a ciele, ktoré chceme dosiahnuť. Niektoré sú prosté a splníme či dosiahneme ich pomerne za krátky čas,  iné sú celoživotné. Samozrejme, najideálnejší scenár je, keď si na ne vieme sami nasporiť. No život nám prináša rôzne situácie, ktoré sa nedajú predpovedať a  je potrebné im čeliť a prispôsobiť sa. Zmenia nám plány a sny, zaskočia nás a často i zaťažia domáci rozpočet.  Aby boli vaše nečakané finančné situácie čo najjednoduchšie a čo najrýchlejšie riešiteľné, prinášame vám novinku: pôžičku cez našu Infolinku.  Nemusíte tak už nikam chodiť, na vybavenie pôžičky vám stačí telefón.

Všetko, čo potrebujete vedieť o online pôžičke

  • Peniaze získate jednoducho, rýchlo a s možnosťou použitia na čokoľvek.
  • Výška úveru je od 300 do 40 000 €.
  • Splatnosť úveru je od 1 do 8 rokov.
  • Ak o úver plánujete požiadať viacerí, je potrebné navštíviť naše pracoviská na pošte.
  • Úver je bez poistenia schopnosti splácať úver. Poistenie je možné si zriadiť osobne na našich pracoviskách na pošte.

 

Kto môže o online pôžičku požiadať?

 

  • Každý vo veku od 18 do 69 rokov.
  • S trvalým pobytom v SR alebo s povolením na pobyt v SR.
  • S trvalým zdrojom príjmu = zamestnanec na trvalý pracovný pomer v SR (pracujúci minimálne 3 mesiace) alebo dôchodca so starobným, invalidným alebo vdovským dôchodkom.

Ako si vybavím pôžičku cez Infolinku?

Šetrite svoj čas a zavolajte nám na 0850 00 6500.

 

Pracovník kontaktného centra počas telefonátu s vami vyplní žiadosť o spotrebiteľský úver a vyberie to najvýhodnejšie riešenie pre vás.

V prípade, že od vás budeme potrebovať doložiť doklady, budeme vás kontaktovať. Jednoducho ich potom pošlete cez e-mail.

 

Posúdenie vašej žiadosti

 

Teraz sme na rade my! Dôkladne posúdime vašu žiadosť. O výsledku vás väčšinou informujeme v priebehu niekoľkých minút. Ak by sme predsa len potrebovali viac času, budeme vás informovať o stave vašej žiadosti.

Po schválení úveru vám stačí už len podpísať zmluvy na našom pracovisku banky na pošte.

 

Peniaze máte na účte / vyplatenie starých úverov

 

Prevod peňazí na účet v našej banke trvá len pár minút. Ak ich posielame do inej banky, peniaze budete mať na účte na ďalší pracovný deň.

 

V prípade, že ide o splatenie starých úverov, možností je viacero:  

 

  1. Svoje staré úvery splatíte sami – v tom prípade dostanete od nás celú výšku nového úveru na váš účet. Následne osobne navštívite pôvodné banky/nebankové spoločnosti a požiadate o predčasné splatenie vyplácaných úverov.
  2. Vaše staré úvery za vás vyplácame my – v tomto prípade navštívite pobočku banky/nebankovej spoločnosti, ktorej úver chcete vyplatiť, a požiadate o predčasné splatenie. Vyplácaná banka vám poskytne doklad o vyčíslení zostatku úveru. Ten prinesiete na naše pracovisko banky na pošte a zvyšok vybavíme my.

 

 

Veríme, že vďaka týmto pár krokom bude pre vás vybavenie úveru cez našu Infolinku jednoduchšie a zrozumiteľnejšie. Ak máte predsa len nejaké otázky, sme tu pre vás.