Vďaka programu Peniaze s5 s nami pravidelne šetrí už takmer 60 000 klientov. Tento program však toho dokáže oveľa viac, než len dávať odmeny za platby kartou. Okrem zliav nájdete v aplikácii aj špeciálne odmeny a najnovšie vás za nákup u vybraných obchodníkov odmeníme aj darčekom.

 

Peniaze s5 – Zľavy

 

Tento typ odmeny funguje presne tak, ako prezrádza jeho názov. Keď si pred nákupom u vybraného obchodníka (či už v kamennom obchode alebo cez e-shop) aktivujete zľavu v aplikácii, alebo na webe a nasledujúci mesiac dostanete časť peňazí zo sumy nákupu späť na svoj účet. Pred nákupom si nezabudnite prečítať podmienky získania odmeny. Vo väčšine prípadov stačí len zaplatiť našou kartou, niekedy je však na uplatnenie zľavy nutné nakúpiť cez e-shop alebo konkrétny odkaz.

 

Darčeky

 

Darčeky za vernosť patria medzi najobľúbenejšie odmeny našich klientov. Na ich získanie nemusíte robiť takmer nič. Ako darček získate? ,,Odomknete“ si ho po určitom počte nákupov alebo za nákup v určitej výške u vybraného obchodníka. Môže to byť zľavový voucher alebo napríklad káva zadarmo v obľúbenej kaviarni. Navyše, v aplikácii si viete overiť, kde najbližšie sa nachádza prevádzka, ktorá poskytuje darček.

 

Kupóny

 

Poznáte zľavové kupóny, ktoré nájdete v rôznych magazínoch a neskôr využijete počas zľavových dní? V tom prípade je vám tento typ odmeny dobre známy. U nás nájdete kupóny priamo v mobilnej aplikácii a rôzne zľavy od nás máte celoročne. Ak sa rozhodnete využiť jednu z ponúk, jednoducho sa pri platení preukážete kupónom pri pokladnici a zľava je vaša. A keď náhodou ide o ponuku v e-shope, kód kupónu zadáte pri platení sami a zľava sa vám opäť priamo započíta k nákupu.

 

Ak sa chcete ušetriť peniaze na každom kroku a získavať zaujímave odmeny či darčeky aj vy, prečítajte si viac na našom webe.

Prajeme pohodové nakupovanie :-)